Minelab CTX 3030

AD1998

Nový detektor od Minelabu, který by se měl stát tím nejuniverzálnějším přístrojem na trhu.
Vodotěsný terénní CTX 3030 je dokonalým vysoce výkonným detektorem pokladu! Objevte více historických pokladů s nejpřesnější dostupnou identifikací cíle.

49 990,00 Kč
S DPH

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 2.

 

 

 

 

S plným barevným displejem LCD a pokročilou cílovou diskriminací můžete najít více pokladu, a to i v nesčetných oblastech, ve všech půdních podmínkách.

07.jpg

Funkce:

1-vodeodolny.pngVoděodolný

S tímto všestranným detektorem TREASURE můžete detekovat kdekoliv. Máte flexibilitu při detekci podzemních a podvodních vod, neboť CTX 3030 je vodotěsný * až 10 m (3 m).

* Standardní sluchátka, odnímatelný modul sluchátek a modul WM 10 nejsou vodotěsné.

6-map-google.pngMapování PC (pomocí Map Google)

Nahrajte všechna nastavení detektoru a místa pokladu do počítače pomocí aplikace XChange 2. Připojte fotografie a text k vašim nálezům a seskupte je do kategorií. Zobrazení míst v Mapách Google. Můžete také stáhnout data do detektoru, abyste znovu prozkoumali oblíbené oblasti.

2-bezdratove-audio.pngBezdrátové audio

Máte možnost detekovat, aniž by vaše sluchátka byla připojena k detektoru. Pomocí bezdrátového modulu WM 10 můžete volit použití vestavěného reproduktoru, dodávaných sluchátek nebo oblíbených sluchátek.

7-rychle-nabidky.pngRychlé nabídky (a inteligentní funkce)

Rychlé nabídky umožňují snadný přístup k úpravám "na cestách". Inteligentní funkce (Citlivost, Zrušení šumu, Audio, Ground Balance) a přizpůsobitelné uživatelské tlačítko umožňují rychlé změny nejpoužívanějších ovládacích prvků při detekci.

3-dickriminace-feco.pngKonečná diskriminace FeCo

S cílovým rozlišením Ferrous (Fe) a vodivostí (Co) a nastavitelnými profily Tone ID můžete detekovat (přijmout) cíle, které chcete, a ignorovat (odmítnout) zbytek. S cílovou trasou a cílovou separací můžete identifikovat více cílů najednou pro přesné zjištění výsledků.

8-ergonomicky-design.pngErgonomický design

Dobře vyvážený design má veškerou hmotnost akumulátoru za loketní opěrkou pro pohodlné zjištění. Detektor je plně nastavitelný podle vašich potřeb.

4-barevny-displej.pngPlně barevný displej

Plnobarevný LCD displej jasně zobrazuje více cílových informací než kdykoli předtím a značně zvyšuje možnosti diskriminace CTX 3030.

9-vice-jazyku.pngVíce jazyků

Můžete si vybrat z 9 různých jazyků: angličtina, francouzština, němčina, italština, polština, portugalština, ruština, španělština nebo turečtina.

5-vyhledavani-gps.pngVyhledávání GPS

Zjistěte, kde jste byli a kam se chystáte, pomocí obrazovky Mapa a Navigačního nástroje.

  • GeoTrails zobrazuje půdu, kterou jste již pokryli.
  • WayPoints označují body zájmu.
  • Vyhledávací body označují vaše pokladní místa.
  • GeoHunt zaznamenává celé detekční dobrodružství.

Klíčové technologie

  • FBS 2 využívá datovou komunikaci s vícenásobným kmitočtem a cívkou k detektoru, aby nalezla více cílů v různých podmínkách země.
  • Smartfind 2 poskytuje digitální zpracování signálu a přesnost FeCo diskriminace s barevnými cílovými informacemi pro dosažení nejlepších cílových identifikačních výsledků.
  • GPSi má velmi vysokou citlivost pro přesné nahrávání geografických umístění.
  • Wi-Stream vytváří velmi rychlý bezdrátový zvuk bez ztráty kvality zvuku.
AD1998
2 ks

Datový list

Uživatel
profesionál
Typ užití
univerzální
Typ užití
na mince
Typ užití
pod vodu
Typ užití
hloubkový

16 další produkty ve stejné kategorii: